top of page
  • Writer's pictureadmin

LAŽOV BILIDodik se posipa pepelom: Nikada nisam tražio secesiju


Lažov Bili

Billy Liar (1963)

BluRay

film, komedija

Reditelj: John Schlesinger


SINOPSIS

Bili Fišer je službenik u pogrebnom preduzeću, ali sanja o mnogo većim stvarima. U svojoj je mašti izgradio zamišljenu zemlju Ambrosiju čiji je vladar, vojskovođa i slavljeni autoritet. Bilijeva je mašta toliko živahna da se on vrlo često zaplete u svojim lažima pa na kraju ne zna što je kome rekao, a bez obzira na svemu tome pokušava manipulisati ljudima i neprestano je u napetosti i raskoraku između svojih želja i mogućnosti. Svima govori o svojoj budućoj karijeri koju bi trebao početi kao scenarista za slavnog komičara u Londonu. O svom velikom romanu priča pre nego što je napisao uvod, ali sve je očitije da Bili nije u stanju učiniti niti jedan uspešan korak u životu...


BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a, rekao je da međunarodna zajednica radi za Bošnjake i da Srbe uporno ignoriše.


Nije ni čudo obzirom da se na čelu Republike Srpske nalaze jedan Dodik i jedna Željka i ostali.

U stvari bilo bi puno vece čudo da bilo ko iz svijeta uopšte hoće i da razgovara sa tom ekipom. Oni su sramota za sav srpski narod i sve stanovnike Republike Srpske i BiH.


56 views8 comments

Recent Posts

See All

8 Comments


srbin
srbin
Feb 29, 2020

c-himbenik an hour ago ..da nije corona ušla biciklistima u sistem ?!?


jastaradi...corona i mali zuti su za sve krivi

Like

c-himbenik
c-himbenik
Feb 29, 2020

..meni ne želi android-sokoćalo komentirat.. pokaže mi na dnu neku trakicu za comment i ulogiran sam, mogu lajkat.. ali ne prima u toj trakici slova (tipkanje) sa androdi.. sa običnog compa ide bez problema..


..da nije corona ušla biciklistima u sistem ?!?

Like

admin
admin
Feb 29, 2020

Pokušaj Scroll down preko cijele stranice. Iz nekog neobjašnjivog razloga prozor za komentarisanje i link Log in se nasumično pojavljuju na različitim mjstima. Probaj refresh dugme. "Biciklisti" izgleda popravljaju aplikaciju.

Like

@admin. Ja sam ulogirana, mogu lajkat komentar, ali nema prozora za pisat komentar.

Like

admin
admin
Feb 28, 2020

Vipera

@admin, prvo biznis, Na android mobitelu od jučer nemam prozora za pisanje komentara. Još juče sam reagovao jer sam imao isti problem. U mom slučaju nisam vidio log in dugme ispod Donate dugmeta ni Create a post dugme. Očigledno "biciklisti" su nešto pokvarili.

Log in link je bio negdje ismedju postova, i danas je tu, pa se pomoću njega možete logovati i ostaviti komentar tako što ćete kliknuti na one tri vertikalne tačke.

Like
bottom of page