top of page
  • Writer's pictureadmin

LAŽOV BILIDodik se posipa pepelom: Nikada nisam tražio secesiju


Lažov Bili

Billy Liar (1963)

BluRay

film, komedija

Reditelj: John Schlesinger


SINOPSIS

Bili Fišer je službenik u pogrebnom preduzeću, ali sanja o mnogo većim stvarima. U svojoj je mašti izgradio zamišljenu zemlju Ambrosiju čiji je vladar, vojskovođa i slavljeni autoritet. Bilijeva je mašta toliko živahna da se on vrlo često zaplete u svojim lažima pa na kraju ne zna što je kome rekao, a bez obzira na svemu tome pokušava manipulisati ljudima i neprestano je u napetosti i raskoraku između svojih želja i mogućnosti. Svima govori o svojoj budućoj karijeri koju bi trebao početi kao scenarista za slavnog komičara u Londonu. O svom velikom romanu priča pre nego što je napisao uvod, ali sve je očitije da Bili nije u stanju učiniti niti jedan uspešan korak u životu...


BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a, rekao je da međunarodna zajednica radi za Bošnjake i da Srbe uporno ignoriše.


Nije ni čudo obzirom da se na čelu Republike Srpske nalaze jedan Dodik i jedna Željka i ostali.

U stvari bilo bi puno vece čudo da bilo ko iz svijeta uopšte hoće i da razgovara sa tom ekipom. Oni su sramota za sav srpski narod i sve stanovnike Republike Srpske i BiH.


56 views8 comments

Recent Posts

See All
bottom of page