top of page

Spas od corone stiže iz Srbije - od Vučkovog ličnog ispovjednika - aleluja!

Otkako se virus pojavio u Kini, pa sve do danas kada se većina zemalja u svetu bori sa ovom pošasti, u stučnim krugovima pojavili su se različiti načini za borbu protiv Covida-19, međutim, do sada se nijedan nije pokazao efikasnim.Ipak, čini se da je vlasnik “Pink International Company” Željko Mitrović još pre mesec dana bio a pragu revolucionarnog otkrića – kada je započeo proces ozonizacije zgrade TV Pink, ali i sopstvene krvi. Željko je 16. marta na svom Instagram profilu najavio početak ozonizacije zgrade i ukazao na značaj ove procedure. Osim toga, Željko je ovu procedure primenio na sebi – ozonizovao je svoju krv.


Mesec dana kasnije, Željkova predviđanja su se obistinila. Stučna javnost u Italiji, koja se najteže broi sa epidemijom, objavila je niz naučnih radova sa istim zaključkom, koji dokazuju da je Mitrović bio u pravu. To potvrđuje i Aleksandar Ruben, eminetni profesor italijasnko – nemačkog porekla.


.........................................................................................


..napokon smo spašeni

68 views6 comments

Recent Posts

See All

6 comentários


@kockasti
@kockasti
25 de abr. de 2020
..mislim ono, a ko mu nije na yugo-slovenki melaniji zavidan

Ma dobro, slažem se, ali to ne treba otvoreno pokazivati (barem su me tak učili)...


Curtir

c-himbenik
c-himbenik
25 de abr. de 2020

..mislim ono, a ko mu nije na yugo-slovenki melaniji zavidan


🤫


Curtir

@kockasti
@kockasti
25 de abr. de 2020

Pa dobro bre, @srbine, ti se ponašaš ko američki demokrati, tj., umeš da kažeš samo dve reči "ŽIVILA_JUGOSLAVIJA i DOLJE_TRUMP", da ne kažem, samo se njime baviš?!

Pa zar ste vi Kanađani toliko ovisni od tih kauboja, jenkija?


A možda si mu na Melaniji zavidan?!

Curtir

c-himbenik
c-himbenik
25 de abr. de 2020

..znam druže @srbine, čitam i ja belosvetsku reakcionarnu štampu.. već jučer sam štel mam napisati da ako ozoniranje ne upali, možemo po - izboru ili popit malo varikine ili se otić dobro nakvarcat.. al me je žuti zajebal i rekel da se je zezal i bil sarkastičan (mada sumnjam da se je zezal, nego je melanija rekla da ju je zval diktor iz yugo-slovenskog doma zdravlja iz sevnice i upozoril ju da nikako ne dela to kaj žuti priča)


.. nu ovaj mitrović-pinković i dalje, nakon upozorenja srpskih doktora gudi isto.. i istovremeno služiju njegove ozonizirane tv-stanice kao propagandna mašina herr vučka..


..dakle, nema druge, nakon ozonizacije - trk do milana u šoping.. sad su popusti


Curtir

srbin
srbin
25 de abr. de 2020

i jos druze natura samo da znas ovaj mitrovicev ozon je malo dete i nije to nista spram onoga sta zuti govori....evo jenkiji opet na zgrazavanju... u poslednjoj epizodi humoristicko satiricne serije zvane donald trump daje izjavu glede bilo cega a narocito corona pandemije...

Fact check: Trump dangerously suggests sunlight and ingesting disinfectants could help cure coronavirus By Daniel Dale, Nathan McDermott, Marshall Cohen, Maegan Vazquez, Em Steck and Sam Fossum, CNN Updated 1818 GMT (0218 HKT) April 24, 2020 https://edition.cnn.com/2020/04/23/politics/fact-check-coronavirus-briefing-april-23/index.html dakle na zaprepastenje celog sveta a i sire okoline americki zuti preporucuje suncanje i kvarcanje i pijuckanje varikine i lisola kao lek protiv corone.... reagovala cak i kompanija koja proizvodi lysol i to ne samo u medijima nego i na njihovom sluzbenom sajtu..kratko i jasno...lizol ne sm…

Curtir
bottom of page