top of page
  • Writer's pictureadmin

JA SAM GOSPOD BOG TVOJ I NEMOJ IMATI DRUGIH BOGOVA OSIM MENE


Ispadi perjanice Dodikove stranke SNSD u Parlamentu BiH Sanje Vulić razbili su i poslednju iluziju o bilo kakvim kvalitetima osoba koje se trenutno na bilo koji način bave politikom.


Sanja Vulić, poslanik SNSD u Predstavničkom domu Parlamenta BiH, uspjela je sa samo tri ispada za poslednja dva mjeseca da svakom razumnom stanovniku BiH i ex-Yu zorno pokaže i prikaže ko su osobe koje kroje politiku na ovim prostorima.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na uporno insistiranje novinara na moralni aspekt visokih plata parlamentaraca, Sanja Vulić, poslanik SNSD u Parlamentarnoj skupštini BiH (PS BiH) odgovorila:

"Ja vama nisam kriva što ste vi novinar i što ste možda nezadovoljni svojom platom."

"Ja sam birala svoj poziv. Ja sam poslanica. Zakon je definisao toliku platu. Ja da sam željela manju platu, ja bih se bavila nečim drugim", dodala je Vulić i još rekla da je "novinarstvo njena nesuđena ljubav", te će se možda baviti njime kad izađe iz politike.

-------------------------------------

U emisiji na ATV-u poslanik SNSD-a u Parlamentu BiH Sanja Vulić komentarišući naredne lokalne izbore je rekla da će “SDS i PDP parafrizirati izbore”.


Parafrazirati znači prepričavanje svojim riječima neke autentične izjave ili teksta. Ako je Vulić na to mislila to bi značilo da će PDP i SDS prepričati izbore svojim riječima!


A šta znači “parafrizirati” zna samo Sanja Vulić!

-------------------------------------

Sanja Vulić poslanik SNSD odgovorila je Helezu upozorivši da će na svaku uvredu na račun zvaničnika SNSD reagirati onako "kako ne priliči ženi".


- Za mene Dodik ne da je Tito, on je za mene Bog - izjavila je Vulić.

Snježana Novaković-Bursać šef Kluba poslanika SNSD prozvala je zastupnika Heleza jer je u svom izlaganju direktno pozvao prisutne predstavnike pravosuđa BiH da uhapse člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.


Napomena za neupućene:

Ova osoba kao poslanik SNSD u Parlamentarnoj skupštini BiH

ima platu od preko 5000 maraka. Mjesečno!

447 views82 comments

Recent Posts

See All
bottom of page