top of page
Writer's picture@kockasti

Korona II

202 views21 comments

Recent Posts

See All

21 Comments


srbin
srbin
Apr 08, 2020

@kockasti 2 hours ago Besramno žicamo pare u EU. Čuj besramno, koliko ono dobiti, a to znači minimalno, u Hr ostvare T-com, Lidl, razni (inter)Šparovi..? u globalu a bogami i u detaljima sve sfrj republike su u sfrj zivele od svog rada sve exyu dzamahirije danas zive od tudjeg rada ili od kredita ili od donacija raznih eu i usa fondova ili od irskokanadskih emigrantskih donacija ove tri su jedine privredne grane koje u nasim dzamahirijama posluju pozitivno nego citam jutros u istocnoj dzamahiriji i u srednjoj zemlji koliko vidim nista novo al zato kod vas zapadnih srba uvek trista cuda.... https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/incident-ispred-doma-za-starije-u-splitu-policajac-upao-novinarki-i-ekipi-htv-a-usred-javljanja-uzivo-ajmo-ne-zelim-vidjeti-nikoga-ovdje-blizu/10183258/ sto se mene tice ovog policajca ako je sprovodio restriktivne corona mere glede karantina lockdown i tako treba pohvaliti ako je prekrsio pravila sluzbe onda otpustiti sta ti msilis druze мальчик товариш…

Like

@kockasti
@kockasti
Apr 08, 2020
U Jugi je bio fond za nerazvijene, a i u EU postoji nešto tako, s drugim nazivom i puuunooo više para u njemu.

Rekoh to. Eto, slažemo se, za početak...

U Jugi je Hrvatska punila taj fond, a koristili su ga neki drugi.

I to se slažemo.

Pače, kako već rekoh, jedan od ciljeva našeg predsjedanja EU je užicat što više love u tom fondu, jer su oni koji ga pune odlučili smanjiti ga.

Tako je, kohezijski fondovi, a ta, "kohezija" znači neko spajanje, izjednačavanje, a ako, razvijeni i bogati to ne žele, e onda...barem mi desničari imamo na to odgovor.


Besramno žicamo pare u EU.

Čuj besramno, koliko ono dobiti, a to znači minimalno, u Hr ostvare T-com, Lidl,…


Like

Vipera
Apr 08, 2020

Da. U Jugi je bio fond za nerazvijene, a i u EU postoji nešto tako, s drugim nazivom i puuunooo više para u njemu.

U Jugi je Hrvatska punila taj fond, a koristili su ga neki drugi.

U EU, pak Hrvatska je korisnica tog fonda, a pune ga neki drugi.

Pače, kako već rekoh, jedan od ciljeva našeg predsjedanja EU je užicat što više love u tom fondu, jer su oni koji ga pune odlučili smanjiti ga.

Besramno žicamo pare u EU.

Kako mitelojropiše u PM.


Like

srbin
srbin
Apr 07, 2020

@kockasti 3 hours ago Naravno. To nikad nije dolazilo u pitanje. Pitanje je, hoće li ostala braća u EU?! Sve kao hoće, ali, Rusi, Kinezi,...pa daj se odlučite već jednom... oni bi al da mogu da muljaju i dzabalebare ko sad....uostalom videli kako ste se vi proveli pa se sad malo oladili....

Uostalom, nikad mi Slavonci i nismo bili nešt drugo nego Europljani. I to Mittel dnk srednjoeuropljani, čak ni "južni"! Kao takvi. znam video davno i vidim.... samsame dzibercine mitteleuropäische provenijencije Joj, bolje ne, fala, evo, fala ko da jesu... dobro...dobro...nemo' posle da bude kukuk i lelek..kao....jao mi siroti nas niko ne voli....daj...pomagaj..... Uostalom, koliko se ja sjećam bio je neki "fond za nerazvijene", ali, koliko se sjećam, lova dnk pare, išli su od sjeverozapada prema jugoistoku,…

Like

@kockasti
@kockasti
Apr 07, 2020
'oces ti u eu...eto ti sad...

Naravno. To nikad nije dolazilo u pitanje. Pitanje je, hoće li ostala braća u EU?!

Sve kao hoće, ali, Rusi, Kinezi,...pa daj se odlučite već jednom...


Uostalom, nikad mi Slavonci i nismo bili nešt drugo nego Europljani. I to Mittel dnk srednjoeuropljani, čak ni "južni"! Kao takvi.

da si lepo ostao u sfrj sad bi cela juga pomogla...

Joj, bolje ne, fala, evo, fala ko da jesu...


Uostalom, koliko se ja sjećam bio je neki "fond za nerazvijene", ali, koliko se sjećam, lova dnk pare, išli su od sjeverozapada prema jugoistoku, a ne obrnuto?!

Ili?

Like
bottom of page