top of page
  • Writer's pictureadmin

post for hippo

hippocampiST8 hours ago

nisan delal ništa na rivi, strogo izbjegavan tu zonu. najme kaj, kako bi to ti reka naturalni himbeniče, prejaka je i preštetna radijacija tamo. siti se samo ko je tamo drža govore! evo ti samo trijumvirat frenki, sanader i kerum. pa tamo je gore nego u černobilu i fukušimi zajendo!

i plus, tamo se uglavnon skuplja ona ciljana skupina mojih napirlitanih sugrađana i sugrađanki kojima ta radijacija paše. pa onda koji ću ja kua tamo?!

samo takvima i može past na pamet napravit to šta su napravili vaterpolistima.

a i ti vaterpolisti, mislin. padaju sa marsa i kao ne znaju da po ovin našin džamahirijama i vilajetima nije pametno šetat u oznakama neke druge džamahirije. malo su provocirali snajperistu - siguran san da će srbin to objasnit da je to zato jer su zvezdaši.

uostalon, vaterpolo, jbt. jbš sport u kojen dres nosiš na glavi.

haug za sada, bijela braćo i sestre.


71 views6 comments

Recent Posts

See All

6 komentarzy


test

Polub

c-himbenik
c-himbenik
12 mar 2019
davno san još čua najbolju definiciju splita ikad; selo sa malo jačin nataliteton.

📷

Polub

hippocampiST
hippocampiST
12 mar 2019

ne da mi se sad skakat na onu drugu temu (jerbo san lini bladi dalmoš), ali tamo me neko pita vezano za ove maškare u kaštiliman i o tome mogu li crkvenjaci bit mene krnjevala...


u biti svi mogu bit svi, niko nema prirodni imunitet od te i takve kritike krnjevalskog dana, i zato je pupy legitimna meta, mada prelagana i ne baš maštovita ka izbor mete...


crkvenjaci po toj logici isto mogu bit mete, ali je valjda neki društveni koncenzus da se njih zadnje napada, baš ako nema nikog drugog, jerbo oni kao unaprid daju oprost za sve ludosti počinjenje tog dana, pa in zauzvrat triba malo pogledat kroz prste, je li...


čak iman nekog iskustva u organiziranju krnjevala…


Polub

hippocampiST
hippocampiST
12 mar 2019

jesan pametan rodila me baba! naročito po pitanju sporta! evo možete me pitat šta god oćete o badmintonu, kriketu i ragbiju, a ni u kabadiju nisan loš... (smajli koji serucka)


šta se tiče viperinog pitanja - pa normalno da nama tribaju ograde, velike i čvrste. jerbo da ih nema, ne samo da bi ljudi u splitu prilazili te ulice di god in padne na pamet, nego bi i svoje blago, prajce i kokoše, gonjali svukuda! davno san još čua najbolju definiciju splita ikad; selo sa malo jačin nataliteton.


a i parkirali bi se di god in padne na pamet. u zadnjih par godina poveća se strašno broj prometnih redara, di god se makneš možeš ih vidit u njihovin modrin uniformama,…

Polub

Hm da. U zadnje vrijeme mi se štrefilo da češće svratim do Splita, i naravno, ko pravi žabar odem na kavu na rivu. Na stranu što znam doć do 2 parkinga u gradu, i od njih do rive i bolnice. Da ne zaboravim jedan šoping centar.

I ono što me oduvijek fascinira u Splitu su ograde po sred ulice.

Naime, na svakoj širokoj ulici, npr Domovinskog rata ili Vukovarska, mislim, koje imaju 2-3 trake u jednom smjeru, cijelom duljinom se proteže dvometarska ograda na onom zelenom otoku koji razdvaja trake suprotnih smjerova. Kilometri ograde se protežu kroz Split.

Pretpostavila sam da se radi o sprječavanju prelaženja cesta na svakom mjestu tzv padobranjenu. Ali mi se nako čini pretjeranom mjerom.

Molim…


Polub
bottom of page