top of page

BANANE & JOGURT I INE USUDBENE POVIESTICE

Teško je bilo živjeti u mraku komunizma. Neki su se smijali našoj Čokolindi dok je pričala o tome kako je mogla kupiti samo jednu vrstu jogurta, sada smo dobili potvrdu sa srBske strane da je naša Koly bila u pravu. Evo kako Siniša Mihajlović svjedoči o tim teškim vremenima: "U Hrvatskoj, gdje sam rođen, tada je kilogram banana stajao kao mjesečna plaća moje majke. Ona bi nam kupila jednu bananu pa bismo je brat i ja podijelili. Rekao sam joj, kada postanem bogat, da ću kupiti kamion banana, ali nisam to još učinio"



Dobro ajde, jest da austrougarska Štirija preko biltena svog desnog krila "Večernjaka" iz južnih pokrajina, to intonira kako je Sinke u stvari prigovorio Hrvatskoj, svima je jasno da je tu raskrinkana zločinačka komunistička Jugoslavija.


Osim te važne informacije koja svjedoči sve strahote komunizma, današnje novine potvrđuju nam da crvena strahovlada još uvijeka hara našim krajevima. Evo na primjer, na pravdi boga nedužnu Anu Karamarko, jutros isljeđuju Udbaškovi milicajci, a svi znaju da je to u stvari progon njenog supruga Tomislava zbog toga jer zastupa ispravne domoljubne antikomunističke vrijednosti, i jer je neki dan popio kavu s Liepom Plavkom. Evo vidite: "Kako je jutros prvi objavio Jutarnji,u ranim jutarnjim satima istražitelji PNUSKOK-a su počeli pretraživati poslovne prostore tvrtke DrimiaAne Karamarko, supruge bivšeg potpredsjednika Vlade i bivšeg čelnika HDZ-aTomislava Karamarka."


............


Nastavak slijedi, kad još malo prelistam novine.


136 views28 comments

Recent Posts

See All
bottom of page