top of page

BANANE & JOGURT I INE USUDBENE POVIESTICE

Teško je bilo živjeti u mraku komunizma. Neki su se smijali našoj Čokolindi dok je pričala o tome kako je mogla kupiti samo jednu vrstu jogurta, sada smo dobili potvrdu sa srBske strane da je naša Koly bila u pravu. Evo kako Siniša Mihajlović svjedoči o tim teškim vremenima: "U Hrvatskoj, gdje sam rođen, tada je kilogram banana stajao kao mjesečna plaća moje majke. Ona bi nam kupila jednu bananu pa bismo je brat i ja podijelili. Rekao sam joj, kada postanem bogat, da ću kupiti kamion banana, ali nisam to još učinio"Dobro ajde, jest da austrougarska Štirija preko biltena svog desnog krila "Večernjaka" iz južnih pokrajina, to intonira kako je Sinke u stvari prigovorio Hrvatskoj, svima je jasno da je tu raskrinkana zločinačka komunistička Jugoslavija.


Osim te važne informacije koja svjedoči sve strahote komunizma, današnje novine potvrđuju nam da crvena strahovlada još uvijeka hara našim krajevima. Evo na primjer, na pravdi boga nedužnu Anu Karamarko, jutros isljeđuju Udbaškovi milicajci, a svi znaju da je to u stvari progon njenog supruga Tomislava zbog toga jer zastupa ispravne domoljubne antikomunističke vrijednosti, i jer je neki dan popio kavu s Liepom Plavkom. Evo vidite: "Kako je jutros prvi objavio Jutarnji,u ranim jutarnjim satima istražitelji PNUSKOK-a su počeli pretraživati poslovne prostore tvrtke DrimiaAne Karamarko, supruge bivšeg potpredsjednika Vlade i bivšeg čelnika HDZ-aTomislava Karamarka."


............


Nastavak slijedi, kad još malo prelistam novine.


136 views28 comments

Recent Posts

See All

28 Comments


@kockasti
@kockasti
May 25, 2020
A Raspudićka je prava suverenistica katoličke provincijencije koja poštuje sve uzuse katoličkog braka, najprije, a onda prava žena.

Viš tvoj landsman dnk zemo (zemljak), brani sebe a ženu ništa, ko u vicu Mujo&Fata ("nek se brani sama").

Nakon što mu je Jandroković fino smjestio kak on ima troje djece sa jednom ženom, filozof odgovara da se neće "kanonizirati". Hm, što to uopće znači, prijavit se za svetog, svetca?


https://www.index.hr/vijesti/clanak/raspudic-odgovorio-jandrokovicu-i-plenkovicu/2185506.aspx?index_ref=read_more_d

Like

srbin
srbin
May 22, 2020

@kockasti 20 hours ago

A FF je poznat kao jezgra dnk ćelija lijevih, pače i ekstremno lijevih ideja i ljudi. Kompletna Radnička fronta je što studenti, svršeni/nesvršeni, asistenti a možda i koji profesor od tamo.


oprezno sa komunjarama i extremnim levicarima.......jerbo..

ove parole bi mogle da budu samo dim...mislim onaj dim...znas ti koji....

u poredjenju sa necim recimo ovakvim...


https://www.facebook.com/AotearoaWSM/posts/2958205477549032


https://www.duvarenglish.com/domestic/2020/05/20/italian-song-bella-ciao-broadcast-from-several-mosque-minarets-in-izmir/


ili jos gore....zamisli iznered na kvadrat....partizanija organizuje pustanje hey sloveni na prvoj sledecoj medjunarodnoj fudbalskoj utakmici....


tako da...nije se igrati sa partizanima...

Like

Neki dan smo raspravljali o Škori i ulaganju u vlastitu kampanju, u koju, naravno ne ulaže ništa od svog novca.

Zato ima ko ulaže, a bome koga se i sluša:


https://net.hr/danas/hrvatska/projekt-skoro-na-ruski-pogon-ovo-su-financijeri-za-koje-kazu-da-odlucuju-umjesto-skore-milijarde-s-korijenima-u-ruskom-plinu/


Like

srbin
srbin
May 21, 2020

c-himbenik 9 hours ago

@kockasti još reci da vjeruješ komunjarama pa bum stvarno svakaj pomislil


nemas ti tu sta da pomisljas...drug мальчик товаришч und comrade pizza je nas......

doduse ono jes' da deluje onako malo ispotiha al' i to nam treba....dok se vlasi ne dosete...


i da

a je l' ti stvarno mislis da se ono ucenje ruskog desilo kao slucajno...


..aha, i ti srbima vjeruješ na riječ.


pa ja kome ce verovati ako nece nama...da nece slucajno verovati svabama ili hortijevcima ili zabarima na rec...ta idi molim te....

Like

@kockasti
@kockasti
May 21, 2020
..aha, i ti srbima vjeruješ na riječ.. još reci da vjeruješ komunjarama

Kod nas se govorilo, "čovjeka držiš za riječ, govedo za rogove".

Jel ti to sugeriraš da Srbima, komunjarama, se ne bi baš trebalo vjerovat?

Dobro, komunjare, uglavnom su bile, "kako vjetar puše", sve "živio Tito, Marx i Lenjin/Staljin", a potajno krstili djecu i slavili Božić.

Viš kak su ovi naši, krajinski Srbi, (Martić, Babić, Hadžić,...) bili principjelni, "ili država ili ništa". I bome, održali riječ.


Like
bottom of page