top of page

Bizarni predsjednik RH



Još mi je u sjećanju kako su mediji/ljevičari kritizirali i secirali svaku riječ bivše predsjednice pa vas molim, kao ljevičare od formata, da meni, neukom, objasnite ovaj bizaran govor:


"Gospođe i gospođo", započeo je lapsusom predsjednik i nastavio: "Čestitam. Nastavite raditi. Govorancija neće biti, jer je izborno vrijeme pa se lako kaže kriva riječ. To je to. Do sljedećeg viđenja, na kojem će vam vjerojatno, na promociji, vjerojatno čestitati neki drugi predsjednik ili predsjednica. Hvala", poručio je predsjednik i otišao od govornice.

Uslijedio je pljesak i pogled pun upitnika načelnika Glavnog stožera, viceadmirala Roberta Hranja, ali i ostalih prisutnih. Mnogi su to shvatili kao poruku "Sad ste me vidjeli i nikad više".


Dakle, što je glavnokomandujući oružanih snaga Hr, htio reći?


Inače, prava vijest je da počasna garda više ne nosi stare PAP-ovke, sa kojom sam i ja gađao u JNA prošlog stoljeća, nego naše, domaće jurišne puške VHS-2.



Ostvarena parola prvaka HSS-a Vladka Mačeka, "o hrvatskoj pušci o hrvatskom ramenu", koju sad neki krivo pripisuju Tuđmanu.




156 views16 comments

Recent Posts

See All
bottom of page