top of page

Malo odmora1,423 views500 comments

Recent Posts

See All

500 commentaires


c-himbenik
c-himbenik
04 mai 2022

..drugovi.. svako malo se sjetim kako se priča da hrvatskom vlada udba.. i to njeno lijevo i desno krilo..


..pa sad, da ne ulazimo u detalje.. pretpostavimo da je tako..


..kaj mislite - ko tu reprezentira lijevo a ko desno krilo ??


J'aime
En réponse à

Da. Da postanu službenici MVP-a. Ima ih tamo koliko hoćeš. Ali su njih dvojica, a Koly imali ambiciju za puuunooo više. Kao i Njonjo. Kako rekoh ambicija.

J'aime

@kockasti
@kockasti
04 mai 2022

Putin joke

Putin dies and goes to hell, but after a while, he is given a day off for good behavior. So he goes to Moscow, enters a bar, orders a drink, and asks the bartender: -Is Crimea ours? -Yes, it is. -And the Donbas? -Also ours. -And Kyiv? -We got that too. Satisfied, Putin drinks, and asks: -Thanks, how much do I owe you? -5 euros.


.


J'aime
c-himbenik
c-himbenik
04 mai 2022
En réponse à

..dobro da nije $..


J'aime


srbin
srbin
03 mai 2022

“Ja nisam na strani Rusije, ne poznajem Medvedeva niti se želim stavljati na takve udice da se sad stavljam između Medvedeva i nekakvih luđaka u Ukrajini ili luđaka u Rusiji. To nije moj svijet, ja sam na strani Hrvatske. Pokušavam za hrvatski narod iskamčiti što više. Tretiraju nas kao budale, kao naciju trećeg reda, sve to skupa huljski i udbaški podupire Plenković samo da bi se obračunali sa mnom, to je najstrašnije", rekao je Milanović.

"Ja mu nisam neprijatelj ni suparnik. Mi smo samo druga dimenzija. On radi svoj posao, radi ga stravično, lopovski, na čelu je bande koja je osuđena za kriminal i to ne prestaje. Gaze svakoga tko nije na njihovoj strani", rekao je Milanović.

"Udbašenkovićeve udbaške metode,…


J'aime

c-himbenik
c-himbenik
03 mai 2022

..hmmm, evo poduži tekst sa najnovijim izjavama našeg zokyja


https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2361253&index_ref=clanak_procitaj_jos_m


..uglavnom, uz ovaj tekst se nameće pitanje - opet - o "suverenizmu"..


..mislim jasno je da zoky serucka kontra plenkyja i hdz-a pa je teško dokučiti kaj spada u njegove stvarne stavove, a kaj u antiplenkyjevsku verbalnu platformu..


..ali - pretpostavimo da zoky stvarno i misli to kaj govori - jeli to onda jedan već dugo na ovim prostorima neviđeni suverenistički govor.. jeli to na tragu suverenizma, sličnog kao kod druga tita kad ga je bolila kita ko za kaj god da ga neko pita (a kaj je rima😉)... pa čak i na tragu titova generala tuđmana, kaj je isto znal (berem verbalno) pokazati nezainteresiranost za to kaj žele diktirat…


J'aime
srbin
srbin
03 mai 2022
En réponse à

Vipera4 hours ago Replying toc-himbenik

Mislim da li je suvereno kršiti Ustav zemlje koju 'suvereno' zastupaš?


naravski da u normalnim zemljama ne moze tako...u dzamahirijama moze kako god oces...

J'aime
bottom of page