top of page

Vjekoslav Perica


Lik razbija. Njegova teza je inače da su u ratovima 90-tih pobijedili Sloba i SPC jer su sve pretvorili u sebi slične.


https://www.xxzmagazin.com/nacionalna-povijest-je-uvijek-povijest-s-greskom

91 views7 comments

Recent Posts

See All

7 Comments


srbin
srbin
Mar 07, 2019

tengo2224 days ago

Evo, uspio bez slike.


don i natura


u vezi mehanike na ovom blogu upravo sam iskusio ono na sta se zalili iako imam mocan comp


kada sam pokusao da na ovakj post u vezi 8 marta stavim sliku ovim putem: onaj icon gde je log in > create post > post settings > upload image >save & publish kao rezultat nisam dobio nista.... niti neki error nitI se pojavila slika niti se pojavio post…dakle jedno veliko nista…a kada sam krenuo da kuckam ono.. sretan 8 mart u prozoru od posta..... pojavilo se kasnjenje o kojem mi je natura govorio….


ali

kada sam jednostavno kliknuo na ono dugme za sliku na dnu prozora od posta (dole ima 5…


Like

Složila bih se s navedenom tezom.

Primjer naš dargi @pizza, koji se tako žustro zalaže da stoka sitnog zuba glasa isključivo unutar svoji torova. Niti slučajno da baca oko izvan istog.

Zapravo je slično tomu funkcionirala Otomanska carevina, ili ti nama omiljeni Turci. Imala je tzv. miletski sustav. Tako je za pravoslavne vjernike nadležna bila Pravoslavna crkva, za katoličke, Katolička crkva i tako redom.

Sloba je nametnuo, da Srbi moraju živjeti u Srbiji isključivo i samo sa Srbima. Nikakva tolerancija za drugačije nije postojala.

Hrvatska je to provela u djelo na većini teritorija. U BiH se još uvijek radi na tome, uz zdušnu pomoć sa strane. Što naše, što srbijanske.

A najveći neprijatelj takvim stavovim je to čarobno, građansko, od…

Like

srbin
srbin
Mar 04, 2019

tengo2228 hours ago1 min read

Vjekoslav Perica

Lik razbija. Njegova teza je inače da su u ratovima 90-tih pobijedili Sloba i SPC jer su sve pretvorili u sebi slične.


odlican tekst

svasta bi dzamahirlije imale da nauce iz ovog teksta samo kad bi imao ko da uci i da ih poduci…

i da

na kraju teksta autor je sjajno poentirao sublimirajuci nasu tragediju u tri recenice…a i sve nase komentare i tekstove na ovom mestu u poslednjih 12 godina…


Tim je ovaj spomenik najbolji preživjeli spomenik Velikoj utopiji, u početku uspješnoj potom posustaloj nacionalnoj i socijalnoj revoluciji. Sad se ta revolucija čini preambicioznom pokušavajući u tako kratkom vremenu modernizirati, transformirati i učiniti ravnopravnima sa Zapadom do pred Drugi svjetski rat…


Like

@kockasti
@kockasti
Mar 04, 2019

Tengo, probaj ako radiš sa PC-jem spremi ju prvo lokalno ili možeš stisnut PrtSc (print screen), odeš u program Paint pa tamo Paste malo ju obrežeš i Save, spremiš ju na disk. Poslije ju u komentaru upload-aš tj umetneš.


Ako radiš sa mobitelom, slikaš ekran pa tu sliku staviš u komentar, ili samo stavi link na sliku pa će netko vrijedan (@srbin?) ju ubaciti u komentare.

Like

srbin
srbin
Mar 04, 2019

tengo22213 minutes ago

Evo, uspio bez slike.


e sad ili je slika bila prevelika ili nije dozvoljeno prenosenje slike ili je neki format koji ova aplikacija ne podrzava….probaj uslikati nesto mobilnim pa onda pokusaj nakaciti tu svoju sliku da vidimo sta ce se desiti

Like
bottom of page