top of page
  • Writer's picturesrbin

ZUTA LOPINAzar ja nisam ovde sto puta do sada napisao da je zuti katastrofa od businessmana

i da on svoj prvi milion nije ni zaradio nego je nasledio od oca...

nema taj veze zive o bussinessu nego folira jenkije evo vec 20 -30 godina...

ali je zato velemajstor u varanju

pa je i kalifat uspeo da zajebe za neplacanje poreza

sve u svemu tipicni kalifatski kalifobatiti paznju


Donald J. Trump paid $750 in federal income taxes the year he won the presidency. In his first year in the White House, he paid another $750.


He had paid no income taxes at all in 10 of the previous 15 years — largely because he reported losing much more money than he made.


trebao je da dojde u neku od nasih dzamahirija da ga nasi bizMismeni nauce kako da vara i krade a da ga ne ulove

i ne samo porez i ne samo od drzave nego onako...uopste...


sve u svemu ako je verovati ovom izvestaju new york times-a

zuti je najobicnija propalica jebivetar i luftiguz...

od njega su izgleda samo ludji oni koji su mu verovali i pozajmljivali pare..
306 views66 comments

Recent Posts

See All

66件のコメント


tengo222
tengo222
2020年10月10日


いいね!

tengo222
tengo222
2020年10月10日


いいね!

c-himbenik
c-himbenik
2020年10月08日

..ovo kaj vas dvojica (pizz, srbin) tvrdite, ne isključuje jedno drugo - i to da je puno toga već bilo sadržano u znanstvenim hipotezama (idejama) još pred puno godina, i da se vrijeme ubrzava..


..jedno je svijet spekulacije a drugo svijet tehnologije - tehnologija bi bila kao neko materijalno ostvarenje onoga kaj je prije toga bilo u spekulaciji.. dakle nema tu isključivnja jedne i druge priče.. spekulacija ide svojim tempom, a tehnologija drugim.. prije je tehnologija bila sporija od spekulacije, a sada se kak veli @srbin čini da je spekulacija u kašnjenju.. moguće je i to.. ali možda i ne mora biti istina - otkud mi znamo ko kaj trenutno spekulira na dunjaluku..

いいね!

srbin
srbin
2020年10月08日

@kockasti

3 hours ago

Uzmi u obzir da se to jako rano desilo, da se to desilo poslije Vukovara, kad je JNA ranjene vojnike iz bolnice predala četnicima a ovi se iživljavali i sve pobili, mislim da bi i on imao malo drugačiji tretman...


velemajstor si u pronalazenju opravdanja...


rekoh ranije mi samo recikliramo i usavrsavamo ideje stare 2-3k godina...malo je potpuno novih ideja bilo u zadnjih 200-300 god...napredovali smo nesumnjivo u njihovoj realizaciji...dakle tehnologiji ali idejno tu smo zaostali...a ideja je sve...bez ideja nema progresa...i za najludju ideju kad tad ce se naci neko da je realizuje i naci ce se nacin tehnika i tako to...ako nemas ideja dzaba ti sva tehnika ovoga sveta...a mi smo upravo u …

いいね!

c-himbenik
c-himbenik
2020年10月08日

..ovo je izvrsna primjedba kaj veli @kockasti - akceleracija povijesti/vremena - to treba uzet u obzir !!! (i sām sam štel to napomenut, ali reko da ne kompliciram po običaju).. dakle, 3000 godina u rikverc bi fakat moglo biti kao 200 godina unaprijed (čak i manje)..

いいね!
bottom of page